Connect
To Top

Arta romaneasca in gentile L’Art No.29

Am aflat istoria brandului L’Art No. 29 intr-o dimineata de primavara, la o cafea cu Cristina Herea, in Centrul Vechi al Bucurestiului. Gentile pe care le creeaza Cristina au o semnficatie aparte, de care creatoarea lor este legata emotional. Proiectul L’Art No.29 este dedicat bunicii sale, care i-a insuflat pasiunea pentru arta.

Artmark – Palatul Cesianu Racovita a gazduit petrecerea de lansare a brandului romanesc de genti L’Art No.29, lansat de jurnalista Cristina Herea.

Mara Barza (Sunday PR) & Cristina Herea (L'Art No.29)

Mara Barza (Sunday PR) & Cristina Herea (L’Art No.29)

“Fiecare geantă este o operă de artă, fiind lucrată manual, din piele naturală, de şarpe sau de crocodil. Mesajele motivaţionale sunt gravate cu migală, iar calitatea produsului o reprezintă dorinţa de a transcende timpul, fiind adaptabile oricărei ţinute şi perioade”, spune Cristina Herea.

Brandul romanesc L’Art No. 29, succes international. In mai putin de un an gentile romanesti au ajuns sa fie comercializate si in tari precum Emiratele Arabe si Italia.

La eveniment a luat parte si unul dintre reprezentantii tenisului romanesc, Ilie Nastase, si vedetele Ilinca Vandici, Bianca Pena, Florentina Opris, Oana Roman, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu, Lorena Seres si Cristina Sincai.

Cei prezenti la eveniment au avut parte si de o surpriza, celebrul iluzionist Israel Buium, care a cucerit Las Vegasul a jonglat cu mintea invitatilor. Ilinca Vandici a fost hipnotizata nu doar de noua colectie de genti L’art No.29 ci si de magia lui Israel, in timp ce gandurile lui Ilie Nastase nu au mai fost un secret pentru nimeni, din cauza faimosului iluzionist.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Events