Connect
To Top

Carmen Tănase își sărbătorește ziua de naștere pe scena teatrului

Carmen Tănase, vedeta Happy Channel, împlinește astăzi 56 ani. Cunoscută publicului prin prisma rolurilor fascinante pe care le-a interpretat în seriale de televiziune, lungmetraje și piese de teatru, actrița își sărbătorește ziua de naștere chiar pe scena teatrului.

“Astăzi avem “Gaițele” la Teatrul Odeon, dar înainte de repetiții și spectacol merg la mama să îi dau o floare că m-a nascut. De-a lungul timpului am avut tot felul de petreceri de ziua mea. Unele organizate de mine, altele surpriză, însă 99.9% am sărbătorit de fiecare dată. Anul acesta nu am timp fizic. Am spectacole în fiecare zi și nu am cum să ies cu prietenii la masă. Însă, am câteva informații pe surse cum că ma așteaptă un tort surpriză. 🙂 Bineînțeles, după spectacol voi sărbători cu un pahar de șampanie alături de colegii de la teatru, că așa este frumos”, spune Carmen Tănase, ambasadoarea postului Happy Channel.

Telespectatorii o pot vedea pe Carmen Tănase joi și vineri, de la 16:30, în cadrul unui interviu emoționant realizat de Anca Țurcașiu pentru rubrica “Tribute” din emisiunea “Happy Day”, de la Happy Channel!

11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Cinema