Connect
To Top

Cerealele Nesquik® stimulează creativitatea copiilor cu noile ambalaje de cereale de mic dejun

Cerealele Nesquik® au lansat campania “Descoperă lumea subacvatică”, prin care propune părinților un mod distractiv de a stimula creativitatea și ingeniozitatea copiilor.

Fiecare pungă de cereale de mic dejun Nesquik® surprinde copiii cu un personaj marin – crab, rechin sau caracatiță, pe care aceștia îl pot decupa, colecționa și apoi descoperi lumea subacvatică prin intermediul aplicației Blippar.

Creativitatea este o parte importantă în dezvoltarea celor mici și le permite să își extindă aria de învățare, să facă conexiuni, având legătură directă cu alte însușiri precum stima de sine sau abilitatea de a lucra în echipă – toate fiind “ingrediente” importante care îi ajută pe cei mici să se dezvolte armonios.

Cerealele Nesquik®, cu fier și vitaminele B3, B5 și B6, oferă copiilor nutrienții necesari pentru un mic dejun delicios și hrănitor, precum și doza zilnică de inspirație pentru a-și stimula creativitatea.

Campania „Descoperă lumea subacvatică” încurajează părinții să petreacă mai mult timp împreună cu micuții lor și să găsească modalități pentru a le hrăni potențialul. Așa cum un corp are nevoie de aport energetic si nutrienți, așa și mintea are nevoie de hrană pe măsură.

Creativitatea celor mici poate fi stimulată prin intermediul relațiilor interpersonale, compararea ideilor și acțiunilor, dar și oferindu-le libertatea să-și exploreze propriile idei.

“Pentru părinți este o provocare să găsească întotdeauna posibilități noi pentru a dezvolta creativitatea copiilor. Prin noile pungi de cereale de mic dejun, Nesquik® hrănește potențialul copiilor și oferă părinților oportunitatea de a petrece mai mult timp cu cei mici. Invităm părinții să caute noile pungi de cereale Nesquik® și să transforme lucruri simple în experiențe minunate”, a declarat Olimpia Nadolu, Associate Marketing Manager Nestlé România – divizia Cereale de mic dejun.

Importanța cerealelor într-o alimentație echilibrată

Cerealele Nesquik®, cu fier și vitaminele B3, B5 și B6, au un gust unic de ciocolată și conțin elemente importante pentru o alimentație echilibrată: vitamine, minerale și cereale integrale (în proporție de 45.4% din 100 g produs).

Cerealele integrale ajută la îmbunătățirea funcționării tractului digestiv, prin conținutul de fibre și la menținearea unei mase corporale normale atât la copii, cât și la adulți, încurajând în același timp și consumul de lactate.

Prin produsele din portofoliu, Nestlé oferă opțiuni pentru micul dejun care să fie ușor de preparat, nutritive și gustoase. O porție de 30g de cereale Nesquik® asigură 18% din consumul zilnic recomandat de calciu și vitamina D, 24% din consumul zilnic de fier recomandat, ce contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor, iar acum, rețeta îmbunătățită nu conține arome artificiale.

Nestlé, la nivel global

Nestlé este lider mondial în industria alimentară, fiind prezent în 86 de țări, cu un număr de 468 de fabrici și 333.000 de angajați. Prin misiunea companiei “Good Food, Good Life”, Nestlé își ia angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții consumatorilor în fiecare zi, în întreaga lume, oferindu-le o varietate de produse, ca parte dintr-un stil de viață sănătos.

Nestlé în România 

Nestlé a intrat pe piața din România în 1995, în momentul de față având 1.000 de angajați în București și în Timișoara, unde este localizată fabrica Nestlé.

În România, Nestlé este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața alimentară, cele mai multe dintre brand-uri fiind lideri în categorie (locul 1 sau 2 pentru majoritatea segmentelor în care acestea sunt prezente). Portofoliul Nestle România are o gamă largă de produse din diverse categorii, pentru a răspunde cererii consumatorilor: băuturi (Nescafé, Nesquik), dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight), produse pentru gătit (Maggi), produse alimentare pentru sugari și copii mici (Nestlé Infant Nutrition), Nestlé Professional, divizia de soluții “out of home”, batoane și cereale pentru mic dejun (Nestlé Fitness, Cini Minis, Nesquik, Chocapic etc) și hrană pentru animale (Purina). Nespresso, nume de referință la nivel mondial în domeniul cafelei de lux ambalată în capsule, este prezent oficial în România ca divizie a Grupului Nestlé începând din 2014.

Napolitanele JOE și Nesquik, precum și specialitățile de cafea NESCAFÉ 3in1 sunt produse în România, la fabrica din Timișoara.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Food&Drinks