Connect
To Top

Crăiesele zăpezii împart cadouri în Capitală!

Pregătiți pentru sezonul reducerilor de iarnă? ParkLake îți deschide apetitul pentru cumpărături. Pentru că este în natura ta să te bucuri de reduceri, ParkLake Shopping Center vă așteaptă între 15 ianuarie și 15 februarie, cu discounturi de până la 70% și alte oferte promoționale.

Pentru ca primul sezon de reduceri la ParkLake să fie unul cu totul special, crăiesele zăpezii împart prin tot Bucureștiul 4.500 de vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei fiecare. Cei care se vor întâlni cu crăiesele în perioada 15-22 ianuarie vor primi garantat un voucher de cumpărături, care poate fi utilizat în peste 100 de magazine partenere din cadrul centrului comercial.

Mai mult, la ParkLake vor avea loc o serie de activități tematice pe tot parcursul sezonului de reduceri, precum zona de tehnologie, demonstrații de patinaj artistic și ateliere pentru cei mici, ca tu și cei dragi să vă simțiți bine pe toată perioada vizitei voastre.

Află mai multe detalii despre evenimentele ParkLake pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicația de mobil ParkLake.

Spor la cumpărături! 🙂

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty