Connect
To Top

Cristina Herea. Jurnalistă, prezentatoare de știri, designer și antreprenoare.

Cristina Herea. Jurnalistă, prezentatoare de știri, designer și antreprenoare. O prietena minunata si o persona remarcabila. De la pupitrul stirilor la targul de moda de la Londra.

Pe Cristina Herea am cunoscut-o indeaproape acum doi ani, iar in timp am dezvoltat o prietenie frumoasa. Tot in urma cu doi ani punea bazele unui proiect de suflet, cu o poveste speciala, L’Art No.29.

Astfel, si-a transformat pasiunea pentru genti intr-un business profitabil. In timpul liber, Cristina Herea renunta la pupitrul stirilor si se ocupa cu entuziasm, energie si determinare de fabricarea accesoriilor exclusiviste L’Art No.29, ce-i poarta semnatura.

L’Art no.29 este povestea gentilor transformate in adevarate bijuterii. Fiecare piesa este lucrata manual din piele pretioasa de sarpe sau crocodil. Fiecare creatie este insotita de un talisman norocos, iar pe fiecare geanta este inscriptionat un mesaj motivational. “Gentile L’Art No.29 au calatorit din Romania in Dubai, apoi in Italia, au poposit si la Monaco, iar acum urmeaza Targul international de moda de la Londra – Pure London, unde merg alaturi de alti antreprenori romani, cum ar fi Cristina Chiriac, detinatoarea brandului Flori de Ie”, a marturisit Cristina Herea.

Pentru Campania de imagine de la Londra, model este o tanara de 20 ani, Lavinia Cazacu, fiica unui cunoscut om de afaceri, detinatorul TBM Group. “Lavinia a renuntat la cabinetul de avocatura pentru cateva ore si a infruntat cu bine obiectivul aparatului foto. Ca drept dovada, toata colectia a fost vanduta deja unei doamne din Elvetia, dupa ce a vazut pozele”, a marturisit Cristina.

L’Art No.29 by Cristina Herea

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Branduri/Campanii