Connect
To Top

Cum m-au cucerit șosetele de la Madam Mitza

Pe Bogdan Voiculescu, creatorul brandului românesc Madam Mitza, l-am întâlnit oarecum întâmplător. Sau nu chiar atât de întâmplător având în vedere orientarea mea către brandurile românești. Și aici mă refer la brandurile cu o identitate clară, cu o poveste în spate, branduri cool, care au ceva valoros de spus și de prezentat lumii largi. Madam Mitza este unul dintre aceste branduri cool, cu o poveste care te cucerește și te entuziasmează să o spui mai departe și celorlalți.

13177920_1614754205512898_2184607265037139251_n

Bogdan Voiculescu (Owner Madam Mitza) & Mara Barză (Sunday PR)

Și da, în spatele brandului Madam Mitza este un el, domnul Madam Mitza, adică Bogdan Voiculescu 🙂 Care de asemenea are o poveste fascinantă. Este descendentul unor români care au făcut istorie in sportul românesc.

Bogdan Voiculescu

Bogdan Voiculescu (Owner Madam Mitza)

Mai multe despre Bogdan veți descoperi și dacă lecturați aceste interviuri:

@start-up.ro / @creativeideas.ro / @businessmagazin.ro

< Şosetele Madam Mitza au apărut ca o alternativă la produsele deja existente pe piaţă, abordând o nişă creativă – imprimeurile grafice. Iar ca să fie original până la capăt, s-a gândit ca numele brandului să invoce un personaj binecunoscut în istoria Capitalei, ce ar putea fi adaptat cu uşurinţă la personalitatea românilor. „Ideea cu Madam Mitza mi-a venit pur şi simplu când am construit în mintea mea conexiunile între şosete, culori vii şi bicicletă. Iar singura femeie care purta şosete de acest gen şi mergea cu bicicleta era madama de oraş Miţa Biciclista.> @Business Magazin

„Succesul vine doar dacă îţi doreşti să creezi un brand care să rămână mult timp în inimile oamenilor. Trebuie doar să crezi în ceea ce realizezi“, spune Bogdan.

De când l-am cunoscut pe Bogdan, clar sunt mult mai atentă la toate tipurile de șosete pe care le văd prin magazine, pe insta, la oameni… iar preferatele mele sunt cele marine style, pe care le poți găsi AICI.

This slideshow requires JavaScript.

Ce admir la Bogdan… entuziasmul, curiozitatea și energia pe care le are atunci când vine vorba de  Madam Mitza. Determinarea și ambiția cu care dezvoltă brandul său de suflet. Proactivitatea și creativitatea în ceea ce îl privește. Și nu în ultimul rând strălucirea din ochi și bucuria pe care le are atunci când vorbește despre Madam Mitza.

Ce am învățat de la Bogdan… Nimic nu este imposibil în atingerea visurilor atunci când muncești, crezi în ele și te dedici trup și suflet lor.

Cine mai poartă cu drag șosetele Madam Mitza? Roxana Ciuhulescu, Giulia Anghelescu, Alexia Talavutis, Irina Mohora, Nicole Cherry, Daniel Nițoiu and so on!

This slideshow requires JavaScript.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Editorial