Connect
To Top

Cum Românii din Marea Britanie sărbătoresc Ziua Națională a României

În preajma zilei de 1 decembrie, TransferGo, companie de transfer internațional de bani online, a invitat zeci de români din Londra să ia parte la o petrecere tematică mobilă, cu ocazia sărbătorii de Ziua Națională a României. Călătorii aparținând comunității de români au urcat într-un autobuz londonez al bucuriei marca TransferGo, care a parcus un traseu de dimineața până seara prin capitala Marii Britanii.

Zeci de români s-au distrat în autobuzul TransferGo, în pragul zilei de 1 decembrie, pe străzile Londrei. Sub conceptul “Transferăm cu bucurie”, autobuzul a plimbat, preț de aproape o zi, un grup de români care au sărbătorit, plini de optimism, Ziua Națională a României.

Atmosfera pe tot parcursul călătoriei a fost întreținută de melodii românești și voie bună din partea celor prezenți. Autobuzul s-a plimbat prin centrul Londrei și cartierele românești, trecând pe lângă puncte cheie precum Big Ben, Tower Bridge, London Eye, Westminster și chiar pe la poarta reginei pentru a împărți puțină bucurie tuturor celor care i-au ieșit în cale. La parterul autobuzului mai mulți dansatori au destins atmosfera printr-un dans sincron plin de energie. De asemenea, petrecăreții au fost întâmpinați de zeci de stegulețe și baloane galbene.

“Ziua Națională a României îi prinde pe românii plecați peste hotare departe de casă, departe de familie și prieteni. Cel puțin putem să ne bucurăm de un lucru și anume posibilitatea de a trimite bani acasă celor dragi. Chiar dacă nu suntem în acest moment alături de ei, măcar știm că putem să îi sprijinim financiar. Ziua de 1 decembrie este un bun prilej de a ne bucura de aceste lucruri și de a fi alături de conaționalii noștri. Tocmai de aceea, TransferGo a lansat românilor invitația de a întâmpina cum se cuvine Ziua Națională a României. Am invitat românii din Londra să lase la o parte zgomotul lumii și să petreacă alături de noi în cel mai vesel autobuz din Londra”, a declarat Marius Nedelcu, Country Manager pentru România la TransferGo.

Petrecerea mobilă care a întors privirile pe străzile Londrei s-a încheiat într-o notă pozitivă prilejuită de Ziua Națională a României. Inițiativa face parte din eforturile TransferGo de a oferi sprijin românilor stabiliți în Marea Britanie.

Cum tot mai mulți oameni se deplasează în străinătate, transferul de bani a devenit o parte indispensabilă a vieții lor. TransferGo utilizează cele mai bune soluții inovatoare pentru a sprijini comunitățile de emigranți să transfere bani la nivel internațional. TransferGo este o soluție ideală de a trimite bani celor dragi de acasă, fiindcă e ușor, ieftin și rapid. De peste un an românii se bucură pentru că pot trimite bani acasă prin serviciile TransferGo.

Pentru a vedea cum s-au distrat românii din Londra în pragul zilei de 1 decembrie accesează: https://www.youtube.com/watch?v=I87PVUMUUyo

london

***

Despre TransferGo

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real și la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani familiilor lor, fără a plăti taxele mari percepute de bănci. Compania a fost înființată în anul 2012, în Lituania, iar sediul central se află în prezent în Londra, Marea Britanie.

TransferGo oferă transfer de bani la nivel internațional, rapid și la costuri mici, între 44 de țări din întreaga lume. Folosind sistemul inovator TransferGo, migranții pot trimite bani peste hotare pe baza un model digital din cont în cont, care înseamnă că banii nu trebuie să părăsească țara: banii sunt transferați local-in local-out. Pe scurt, expeditorul face o tranzacție locală în contul bancar TransferGo din aceeași țară, iar compania plătește local în contul bancar al țării de destinație.

TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.transfergo.ro

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Events