Connect
To Top

DRESSBOX anunță reduceri masive la rochii și accesorii de designeri

DRESSBOX, serviciu de închiriat rochii și accesorii, organizează pe 1 iulie evenimentul Designer Sale Party, singurul și cel mai mare eveniment de reduceri de peste an al companiei. Acesta se va desfășura la showroom-ul DRESSBOX între orele 14 – 21, când vor fi puse în vânzare peste 200 de rochii și accesorii. Reducerile aplicate vor fi de până la 90%, în valoare totală de 800.000 de lei față de prețurile practicate de magazine.

„Ne dorim să îmbinăm shoppingul cu distracția, astfel încât experiența clientelor noastre să fie una deosebită. Ne bucurăm că am reușit în acești ani de activitate să aducem la prețuri accesibile ținute de la designeri celebri și că am făcut petrecerile mai frumoase clientelor noastre. Eleganța dă o stare de bine inconfundabilă și scopul nostru e să asigurăm cele mai frumoase experiențe. Evenimentul este construit în jurul conversațiilor plăcute despre ultimele tendințe în modă, muzică, ciocnit de pahare cu prosecco și, de ce nu, planuri de vacanță“, spune Daniel Penciuc, fondator DRESSBOX.

Designer Sale Party este cel mai mare eveniment pe care DRESSBOX îl organizează de la deschiderea magazinului și are scopul de a spori accesul persoanelor interesate la colecții deosebite și la rochii extrem de elegante. Experiența de shopping va fi una inedită, pentru că include pe lângă posibilitatea de achiziție a pieselor vestimentare și momente relaxante și socializare.

Stiliștii echipei DRESSBOX vor fi pe tot parcursul zilei la dispoziția clientelor și le vor veni în ajutor cu sfaturi de stil, personalizate în funcție de dorințele fiecăreia. De asemenea, pentru participanții la eveniment sunt pregătite și o serie de surprize.

Reducerile vor fi disponibile sâmbătă și online, pe site-ul dressbox.ro, în limita stocului disponibil. Piesele vestimentare care vor fi puse în vânzare aparțin unor creatori de modă renumiți și cu siguranță orice femeie și le dorește în garderoba personală. Printre designerii care semnează rochiile se numără: Dolce & Gabbana, Versace, Roberto Cavalli, Blumarine, Prada, Lanvin, Badgley Mischka sau Balenciaga.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fashion