Connect
To Top

Ermanno Scervino Toamnă/Iarnă 2016-2017

Ermanno Scervino și Peter Lindbergh, împreună din nou pentru campania de advertising. Modelul Hana Jirickova este noua imagine Ermanno Scervino, alături de modelul australian, Jordan Barrett.

Pe urmele lui Luchino Visconti, Scervino și Lindbergh ghidează modelele într-o poveste de inspirație cinematografică. Fiecare scenă este un portret aparent al vieții de zi cu zi, într-un decor care îmbină strălucirea cu intimitatea.

Aspectele cheie ale colecției au inspirat aceste imagini cu accente erotice. Nararea unor scene utopice „din culise”, dezvăluie latura umană în ipostaze și emoții atât abstracte, cât și meditative.

„Personalitatea are prioritate în faţa hainelor”, declară Ermanno Scervino, și, astfel, creațiile couture din dantelă, tricotajele brodate, accentele masculine și lenjeria delicată sunt proiectate pentru a compensa cu măiestrie imperfecțiunile umane.

„Am ales două imagini tinere şi fresh ale campaniei pentru a interpreta o colecție care este atât de puternică și delicată”, continuă Ermanno Scervino. „Doar carisma lui Peter ar putea capta esența viziunii mele estetice. Să facem haine care să perfecționeze personalitatea purtătorului este obiectivul fundamental al tuturor creațiilor mele”.

Campania Ermanno Scervino Toamnă-Iarnă 2016-2017 se va difuza la nivel mondial, începând cu luna iulie 2016.

ES_ADV_FW1617_05_189

Brand: Ermanno Scervino

Fotograf: Peter Lindbergh

Oraș: Paris

Model nou: Hana Jirickova

Model: Jordan Barrett

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fashion