Connect
To Top

Fifty Shades of Glitter – Summer trends by Mihai Albu

Vara aceasta se traduce în culori vibrante și în străluciri de metale prețioase, puse la picioarele oricărei fashionista de către designer-ul Mihai Albu. Pe scurt, se anunță un sezon estival glamorous, de-a dreptul sclipitor!

Noutatea absolută și vedeta incontestabilă a noii colecții de primăvară-vară 2017 semnate Mihai Albu o reprezintă glitter-ul. Paiete, sclipici, aspect strălucitor – toate sunt must have-ul spectaculos al zilelor toride din lunga vară fierbinte.

Indiferent că vorbim despre o pereche de sandale pentru o ocazie specială, despre pantofi stiletto ori despre flats, glitter-ul așternut la propriu la picioarele tale va scoate din anonimat și va aduce acea strălucire stylish oricărei ținute simple de zi.

Dacă în cazul noilor modele de sandale ies în evidență curelele simple și delicate, la pantofi atenția pică asupra inserției din PVC transparent dinspre vârf, care creează senzația de decupaj adânc, în formă de V. Prețurile balerinilor încep de la 449 lei, iar cele ale pantofilor și sandalelor cu toc – de la 699 lei.

“Noutatea glam și ludică în același timp, pe care am pregătit-o în noua colecție de primăvară-vară 2017, o reprezintă glitter-ul. Un material regăsit în trendurile internaționale de modă, extrem de versatil, purtabil atât seara, cât și ziua și pe care îl veți regăsi la pantofii cu toc înalt, la sandale, dar și la balerini și clutch-uri.”, spune Mihai Albu.

Cele mai noi creații semnate de Mihai Albu în acest sezon se remarcă printr-o noutate absolută: degradeurile, inclusiv pe glitter și indiferent de gama de nuanțe. De la roz aprins la burgund, de la cenușiu și argintiu la bronz, verde-smarald, albastru cobalt, alb și auriu, pantofii au un aspect original și surprinzător, jucăuș, poți alege o singură nuanță sau poți opta pentru varianta care se schimbă gradual, de la vârfuri spre călcâi.

Toate modelele de sandale și pantofi realizați din glitter au talpa din piele pe interior și tunit pe partea exterioară. În plus, poți profita de Lucky Hit, oferta specială a fiecărei luni. Luna aceasta îți poți cumpăra Red Night Vision cu doar 699 lei. Visul unei nopți de vară pentru orice fashionista, pantofii Red Night Vision by Mihai Albu sunt din piele întoarsă neagră, cu toc gros, de 10cm, evidențiat de un contur roșu.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fashion