Connect
To Top

Happy Channel difuzează reportaje speciale cu actorii din serialele turcești

În luna iunie, în fiecare luni, marți, miercuri și vineri, de la ora 23:00, timp de o lună, Happy Channel va difuza la HappyCOOLtural interviuri în exclusivitate cu actorii și creatorii serialelor turcești Elif”, “Brave and Beautiful” (“Cesur ve Güzel”), “Insider” (“İçerde”), “High Society” (“Yüksek Sosyete”) șiHeart of the City” (“Bu Şehir Arkandan Gelecek”).

Primăvara aceasta, Happy Channel a organizat o acțiune inedită pe piața TV din România! Echipa Happy s-a deplasat în Turcia, unde a realizat o serie de reportaje speciale chiar pe platourile de filmare ale marilor producții locale.

Astfel, începând din această zi, timp de o lună, Happy Channel le va prezenta telespectatorilor săi, la rubrica HappyCOOLtural din cadrul emisiunii Happy Night, interviuri exclusive realizate de Vlad Gherman cu actorii din Elif”, serialul fenomen care se difuzează în prezent pe Happy, dar și cu actorii din Brave and Beautiful” (“Cesur ve Güzel”), “Insider” (“İçerde”), “High Society” (“Yüksek Sosyete”) și “Heart of the City” (“Bu Şehir Arkandan Gelecek”), blockbustere turcești care vor fi difuzate la Happy Channel.

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Branduri/Campanii