Connect
To Top

Nestlé FITNESS și SkirtBike au organizat Cursa Roz

Echipa Nestlé FITNESS se implică an de an în prevenția cancerului la sân, prin promovarea autoexaminării. Iar asta pentru că depistarea semnelor într-un stadiu incipient poate salva vieți. De aceea, atunci când vine vorba despre propria sănătate, să fii foarte atentă cu tine.

Să fii critică cu trupul tău înseamnă să te asiguri că ești sănătoasă, pozitivă și activă. D

Din acest an s-a alăturat campaniei și Skirtbike, o organizație nonguvernamentală care susține un stil de viață activ prin promovarea ciclismului urban în rândul femeilor.

Împreună au organizat cursa roz, o plimbare cu biciclete dedicată femeilor care susțin cauza.

Cursa Roz

La evenimentul de duminică, 2 octombrie, participantele au vizitat cele trei zone: Fii pozitivă, Fii activă și Fii sănătoasă, menite să le încurajeze să aibă grijă de propria persoană.Participantele au fost foarte creative și s-au prezentat la Cursa Roz cu outfit-uri inedite și biciclete frumos decorate. Participantele au fost foarte creative și s-au prezentat la Cursa Roz cu outfit-uri inedite și biciclete frumos decorate.

pink-ride-event

Am învățat de la specialiști în domeniu cum să ne autoexaminăm periodic și corect, am discutat cu Andreea Raicu, Director Editorial Andreearaicu.ro, despre importanța unei gândiri pozitive și ne-am pregătit de cursă cu o sesiune de yoga alături de Sorina Fredholm, Healthy Living Influencer. Apoi am plecat cu bicicletele în cursa care a colorat capitala în roz – participantele au marcat susținerea cauzei Pink Ribbon printr-o piesă vestimentară sau un accesoriu roz.

Pentru mai multe informații, viziteazăa pagina ”Check yourself” pe Facebook (http://bit.ly/CheckYourselfFacebookEvent), unde te poți înscrie pentru a primi notificări periodice.

pink-ride-1

Stay positive and really enjoy life!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Events