Connect
To Top

Pianista Elizabeth Sombart poartă brățări Rudraksha by Cozy

Pianista Elizabeth Sombart a sustinut, luna trecuta, un concert extraordinar la Bucuresti, ce a avut loc la Palatul Cantacuzino. Artista a participat apoi la un eveniment restrans in cadrul caruia a cunoscut-o pe Cosette Kojic, cea care i-a facut cadou un set de bratari Rudraksha by Cozy.

Despre aceste bratari si talismane se spune ca au puterea de a-ti schimba viata prin vindecarea fizica, emotionala si spirituala, de asemenea folosind influenta planetelor in favoarea purtatorilor. Cercetatorii au dovedit ca semintele de Rudraksha (www.rudraksha.ro) au proprietati electromagnetice, paramagnetice si induse foarte puternice, care variaza in functie de diferitele fete sau mukhii pe care le are, de la 1 si 21 de mukhii, fiecare avand rolul si influenta ei asupra corpului uman.

Invatatii indieni cinsteau darul rudrakshelor de a echilibra chakrele din corpul uman, binecuvantand cu pacea sufleteasca si energie. Linistea interioara era adusa de aceste remedii naturale, slavite de shamani inca din vremuri ancestrale prin octotirea sanatatii, temperarea presiunii arteriale, a stresului mental si inlaturarea starii de anxietate.

Rudraksha by Cozy

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Lifestyle