Connect
To Top

Power Breakfast & Zen

Îmi place să îmi încep ziua dimineața devreme. În jur de 06 – 07:00 a.m. Însă nu-mi iese întotdeauna întrucât ajung la ore târzii acasă și adorm frecvent cu mult după miezul nopții. Așadar, destul de greu cu trezitul devreme, însă lucrez la asta.

Îmi plac liniștea dimineții, aerul proaspăt și răcoarea de dinaintea răsăritului de soare. Atunci când sunt matinală, îmi pregătesc micul dejun – în fiecare dimineață câte altceva, să nu mă plictisesc (smoothie-uri de fructe sau legume, un fel de English breakfast cu ouă, pâine prăjită și miere, fructe cu cereale, salată de fructe… și dacă se poate și fresh de ananas, fiind preferatul meu, însă mai greu cu partea de curățare a fructului. La fel cu rodia 🙂 Dar, găsesc fresh-uri bune de ananas și în oraș, ca de exemplu la Entourage din Centrul Vechi. Uite o poză cu un fresh delicios AICI! Ador mirosul cafelei, dar am aflat de la o conferință de nutriție că nu ar fi indicat să o bem dimineața cum ne trezim, ci după 11:00, că de atunci organismul ar simți nevoia de un boost de energie.

În funcție de timpul liber, merg să alerg în parc 3-5-7 km, mai fac câteva exerciții sau stretching at home, pe salteaua cea nouă. Am reluat activitățile sportive, după o pauză de câteva luni. Le-am reluat ușor, să prind din nou gustul 🙂

Zilele trecute am fost invitată la un power breakfast în grădina W Le Club, unde am participat la o clasă de yoga insiprațională susținută de Julio Papi și un mic dejun gustos by Nestlé FITNESS, iar Sorina Fredholm ne-a povestit despre importanța unui mic dejun echilibrat.

w le club

Am aflat că de cele mai multe ori, felul în care alegi să îți petreci primele ore ale zilei influențează starea și nivelul de energie pe care le vei avea pentru întreaga zi. De aceea, un mic dejun delicios și hrănitor îți poate oferi un boost de energie care te ține activ/ă pentru tot restul zilei. Iar dacă vrei să optezi pentru o variantă gustoasă & sățioasă, cerealele integrale sunt alegerea perfectă pentru un start cu spor.

Și pentru că tot vorbesc despre alegeri inspirate, te încurajez să completezi starea de bine cu o porție de zen. Câteva clase de yoga pe săptămână vor aduce pozitivitate și relaxare în viața ta și te vor ajuta să te redescoperi. Îți recomand o oră de yoga cu Julio Papi de la World Class, la care de altfel mai exersezi și limba engleză și mai înveți și câte ceva în spaniolă de la Julio :).

w le club breakfast

Misiunea Nestlé Fitness este: Trăiește pozitiv. Cum?

  1. Mănâncă echilibrat

O știi la fel de bine – totul constă într-o alimentație echilibrată și diversificată. De aceea, îți poți începe ziua cu cerealele Nestlé Fitness la micul dejun. Cerealele integrale sunt ingredientul numărul 1, urmând fibrele și încă 7 vitamine și minerale pentru a începe ziua cu o stare pozitivă.

  1. Acționează pozitiv

Dacă adopți o atitudine pozitivă în tot ceea ce faci, nu doar vei parea o persoană pozitivă, ci vei stimula corpul să elibereze hormonii fericirii, ceea ce te va face să te simți foarte bine.

  1. Gândește pozitiv

Ne-am obișnuit să fim cei mai duri critici ai noștri, ceea ce creează sentimente negative în interiorul nostru. Dacă însă ne concentrăm pe calitățile noastre și le accentuăm, acest fapt se va reflecta în mod pozitiv în felul în care arătăm și ne simțim.

Spor la zen și energie! 🙂

Mara

Cause I love… When a working day is like a Sunday!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty