Connect
To Top

ROUGE Nail Bar sarbatoreste 3 ani de la deschidere

Am descoperit ROUGE Nail Bar acum 3 ani, chiar in ziua inaugurarii locatiei din Calea Floreasca, iar de atunci ROUGE a devenit un loc drag sufletului meu, unde mi-am creat o gasca frumoasa de prieteni.

Dupa 3 ani de experiente frumoase la ROUGE, care au imbinat zona de beauty cu partea de networking si… evenimente de neuitat, ma bucur ca ROUGE Nail Bar a ales sa marcheze acest moment intr-un mod deosebit!

raluca-rasadean-rouge-nail-bar-mara-barza-pr-diana-dumitrescu

Raluca Rasadean (owner), Mara Barza (PR) & Diana Dumitrescu (actrita)

Asadar, la aniversarea celor 3 ani de existenta, ROUGE Nail Bar s-a mutat intr-o noua locatie stylish, classy si urbana, din Strada Popa Savu 65, Charles de Gaulle, dar mult mai spatioasa, intrucat numarul celor care indragesc acest bar s-a extins cu fiecare an.

irina-mara

Irina Mohora, Nicoleta Nicolae, Mara Barza, Simona Taranu & Ioana Maria Moldovan

Momentul aniversar a fost marcat de un eveniment special la care au participat jurnaliști, bloggeri și vedete. Diana Dumitrescu, Irina Mohora, Diana Bart, Anca Lungu, Simona Taranu, Ioana Maria Moldovan, Rucsandra Hurezeanu, Ioana Flora si Marina Neagu au sărbătorit La vie en ROUGE!

Diana Bart (Prima TV)

Diana Bart (Prima TV)

Cu totii am sarbatorit 3 ani de ROUGE Nail Bar in București într-o atmosferă festivă. Totodată, am avut parte de sesiuni de răsfăț de poveste, prin care am experimentat serviciile barului de frumusețe.

Irina Mohora (TVR)

Irina Mohora (TVR)

Andrei Nourescu (Digi 24)

Andrei Nourescu (Digi 24)

Având o creștere organică, business-ul ROUGE Nail Bar a adus anual o cifră de afaceri cu 20% mai mare decât a anului precedent. Astfel, în 2015 – la trei ani de la deschidere, ROUGE rămâne barul preferat a peste 600 clienți fideli, reușind să păstreze standardele și promisiunile cu care a debutat. Mai mult, adițional serviciilor de manichiură, barul a adus părțile de hairstyling și make-up, cele trei servicii putând fi implementate în același timp, într-o singură oră. Ca și noutate absolută, în locația aniversară ROUGE Nail Bar, clienții vor beneficia de toată gama serviciilor de cosmetică.

Anca Lungu

Anca Lungu

În 2016, proprietarul va exploata o nouă zonă de business a locației, cea de evenimente private și corporate, spațiul versatil “bar-salon” oferind un cadru prielnic: “Atunci când am lucrat în companii am simțit cel mai bine această nevoie de “get together” a angajaților, pe care liderii riscă să o trateze subiectiv. Voi veni în ajutorul lor cu un program dedicat de teambuilding creativ și relaxant care să invite la conversație. Evenimentele private vor oferi o alternativă celor care pun accent pe calitatea timpului liber. ” declară Raluca Răsădean, owner-ul barului de manichiură.

ROUGE Nail Bar susține în continuare conceptul de “manichiură fără programare” la care se adaugă serviciile de hairstyle, make-up și cosmetică, care sunt organizate în așa fel încât să fie executate în cel mai scurt timp posibil.  În pemanență unul sau doi barmani sunt la dispoziția celor care ajung aici.

img_9791

ROUGE Nail Bar Bucharest

Str. Popa Savu nr. 65 (Charles de Gaulle)

Facebook: ROUGE Nail Bar Bucharest

http://www.rougenailbar.ro

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty