Connect
To Top

SENSODYNE® continua inovația Repair & Protect în România

Sensodyne® continuă să aducă soluţii inovatoare pentru nevoile şi aşteptările în continuă schimbare ale celor ce suferă de hipersensibilitatea dentară, prin lansarea unei formule îmbunătăţite a pastei de dinţi SENSODYNE® Repair & Protect, bazate  pe tehnologia NovaMin®. Consumul anumitor tipuri de mâncăruri şi băuturi (calde, reci sau dulci) poate provoca dureri acute la nivelul dinţilor, greu de ignorat. Sensodyne® îi ajută pe cei ce suferă de hipersensibilitate dentară să se bucure de mâncărurile şi băuturile lor favorite, precum îngheţata sau cafeaua fierbinte, care, până în prezent au fost #GusturiInterzise.

Sensibilitatea dentară este cauzată de expunerea graduală a dentinei care se afla sub smalţul dintelui. Sensibilitatea dentară se instalează atunci când micile orificii din dentină devin expuse, ca rezultat al uzurii smalţului sau al retragerii gingiei. Aceste orificii sunt de 100 de ori mai mici decât grosimea unui fir de păr.

Oamenii de ştiinţă din compania GSK care lucrează pentru dezvoltarea  produsului SENSODYNE® Repair & Protect au folosit microscoape extrem de avansate, capabile să mărească aceste mici orificii de peste o sută de mii de ori, pentru a crea noi produse, care pot ajuta la repararea acestor zone sensibile ale dinţilor şi protejarea împotriva durerilor.

Acest lucru a fost posibil prin folosirea tehnologiei NovaMin®, ingredientul din pasta de dinti care, în contact cu saliva, formează un strat protector ce acoperă părţile sensibile ale dinţilor. Noua formulă a pastei de dinţi SENSODYNE® Repair & Protect ce conţine  Novamin si fluorură de sodiu  formează un strat protector mai dur**, ce s-a dovedit a fi cu 10% mai rezistent decât cel oferit de formula folosită anterior.

Evenimentul de lansare a avut loc în Bucureşti în 19 mai şi a reunit un număr mare de oameni influenţi din domeniul lifestyle, care au aflat despre problemele generate de hipersensibilitatea dentară, despre ceea ce se poate face pentru prevenirea declanşării afecţiunii, dar şi despre soluţiile ce pot fi incluse cu uşurinţă în rutina zilnică pentru a reduce sensibilitatea dinţilor. Cei prezenţi au degustat mâncăruri fierbinţi – reci şi dulci – sărate şi au aflat de la medicul stomatolog Oana Vişan despre lucrurile ce se pot face pentru prevenirea sensibilizării dinţilor sau ameliorarea durerilor dentare. Unul dintre elementele cheie din rutina zilnică a celor ce suferă de hipersensibilitate ar trebui să fie folosirea unei paste de dinţi – precum SENSODYNE® Repair & Protect – care a fost creată în mod special pentru dinţii sensibili şi ajută la ameliorarea durerilor dentare, în măsura în care este folosită in mod regulat, prin periaj de 2 ori pe zi.

sensodyne

Pasta de dinţi SENSODYNE® Repair & Protect a fost reformulată pentru a crea un strat protector mai dur**, peste suprafața dentinei expuse. Remineralizează dentina expusă cu ajutorul calciului și al fosforului din NovaMin®, care împreună cu florura de sodiu, formează un strat protector mai dur** pentru o reparare mai puternică.

“Indiferent cât de îndrăznețe sunt combinațiile culinare și aromele care ne tentează vara aceasta, folosind noua formulă îmbunătăţită** a pastei de dinți SENSODYNE® Repair & Protect de două ori pe zi, ne putem bucura de toate fără nicio temere sau disconfort. SENSODYNE® este brandul numărul 1 recomandat de medicii stomatologi pentru sensibilitatea dentară in Romania***, iar anii de cercetare și inovație din spatele produsului sunt puşi în beneficiul românilor, având astfel ocazia să se bucure de propriile #GusturiInterzise”, declară Mirela Puchiliţă, Medical Affairs Scientist, în GSK Consumer Healthcare.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Beauty