Connect
To Top

SERVCIUL GRATUIT DE SECOND OPINION – PRIMA SANSA LA VIATA

Povestile de succes se nasc din drame… Drama familiei a inspirit o tanara antreprenoare sa initieze un proiect care in timp s-a dovedit a fi de un mare succes.

Un succes al ei, al nostru, al tuturor celor care, numarandu-si ziele, mai au o sansa, o speranta… un serviciu gratuit de Second Opinion, care vine in sprijinul a mii si mii de oameni bolnavi.

Cancerul, cea mai apriga maladie a secolului, nu isi alege victimele, insa noi ne putem alege serviciile medicale de top si gratie serviciului de Second Opinion oferit de echipa de profesionisti spitalestrainatate.ro.

Si cum viata bate filmul, drama familiei primeste un final fericit si acest lucru cu sprijinul celor câteva sute de cadre medicale specializate, experimentate, eficiente si operative care sustin si sunt implicate in proiect.

Consultantii spitalestrainatate.ro, care au lucrat pana acum cu sute de pacienti, sunt dedicati in egala masura fiecarui caz in parte. Ei ofera cele mai avizate recomandari, astfel incat problema medicala sa fie rezolvata cat mai rapid cu putinta.

În spatele proiectului Spitalestrainatate.ro este o echipa de profesionisti deschisi si prietenosi, care faciliteaza accesul pacientilor romani la serviciile celor mai importante clinici medicale din Turcia, Germania, Austria, Italia si Elvetia.

Serviciul de Second Opinion se face in mod gratuit, pe baza dosarului medical al fiecarui pacient. Toti meritam a doua sansa! Nu ezitati sa cereti ajutorul echipei SpitaleStrainatate.ro! Mai multe informații pe pagina de Facebook și pe spitalestrainatate.ro.

Eva Pavel - Fondator SpitaleStrainatate.ro

Eva Pavel – Fondator SpitaleStrainatate.ro

Contact

Eva Pavel – Fondator SpitaleStrainatate.ro

Tel. 0723 224 923 / 0727.224.973

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Branduri/Campanii