Connect
To Top

Starbucks® a deschis o nouă cafenea în Veranda Mall

Starbucks® a inaugurat pe 27 octombrie cea de-a 24-a locație din România, situată într-un cadru elegant, la parterul noului centru comercial Veranda Mall. Iubitorii de cafea au șansa de a se bucura de băuturile espresso delicioase marca Starbucks®, realizate manual, într-o nouă cafenea frumoasă și primitoare.

„Această deschidere din Veranda Mall ne ajută să fim mai aproape și de clienții noștri din zona Obor. Sperăm ca aceștia să se bucure de experiența unică și de serviciile oferite de Starbucks, dar și să împartă cu noi pasiunea pentru cafeaua de cea mai bună calitate”, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks România & Bulgaria.

Grafica noii locații evocă traseul de evoluție al cafelei, de la culegerea boabelor, la selecția atentă a celor mai pure boabe culese din copacii Coffea Arrabica, la prăjirea și pregătirea cafelei pentru a oferi cea mai plăcută experiență, esența pură dintr-o ceașcă de espresso. Clienții vor savura băuturile Starbucks® într-un spațiu elegant și prietenos, vor petrece o dimineață revigorantă sau o după-amiază plăcută alături de prieteni într-un loc confortabil, care invită la conversație.

starbucks

 

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Bars