Connect
To Top

Vedetele s-au intâlnit cu Diane Marie, Madam Mitza și Beauty One la Color Your Life Brunch

Color Your Life Brunch, powered by Sunday PR, găzduit de această dată la Color One Coffee, a reunit branduri românești celebre ce activează în industria de fashion și beauty, vedete și reprezentanți media.

Diana Bart, Gianina Corondan, Roxana Ciuhulescu, Giulia Anghelescu, Roxana Ionescu, Simona Țăranu și Radu Buzăianu, împreună cu jurnaliști și bloggeri de fashion, beauty și lifestyle, au avut parte de un brunch colorat și special în cadrul căruia au sărbătorit the beauty of life alături de Diane Marie Studio, Madam Mitza și Beauty One.

Roxana Ciuhulescu, Giulia, Mara Eliza Barza, Gianina Corondan, Roxana Ionescu, Diana Nedea, Diana Badea

Roxana Ciuhulescu, Giulia, Mara Eliza Barza (Sunday PR), Gianina Corondan, Roxana Ionescu, Diana Nedea (Diane Marie Studio), Diana Badea (Beauty One)

Diana Bart

Diana Bart

Pantofii COOLorati de la Diane Marie, șosetele urbane, potrivite pentru pedalat, de la Madam Mitza și produsele profesionale de make-up de la Paese aduse în România de Beauty One, pe care cei prezenți la brunch le-au putut admira și încerca sau testa, sunt doar câteva dintre lucrurile care ne colorează viața și ne aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi.

#DianeMarie este un brand românesc ce produce și comercializează încălțăminte pentru femei. Pantofii COOLorati de la Diane Marie sunt veseli, au combinații îndrăznețe de culori și texturi și sunt foarte confortabili. Îi găsești în Centrul Vechi, pe Str. Smârdan 28 și în Pasajul Șelari 4 și online pe www.pantofidianemarie.ro

DSC_0086res

Roxana Ionescu, Mara Eliza Barza

#MadamMitza colorează România cu șosete urbane, colorate și vesele, pentru femei și bărbați. Șosetele au modele inedite și inserții grafice cool, sunt funny, cozy și sunt potrivite pentru orice ieșire în oraș. Mai ales în timpul liber, la o plimbare prin parc sau cu bicicleta. Le găsești pe www.madammitza.com

Roxana Ionescu, Bogdan Voiculescu (Madam Mitza)

Roxana Ionescu, Bogdan Voiculescu (Madam Mitza)

#BeautyOneRomania este de peste 10 ani alegerea nr 1 a centrelor de beauty și spa-urilor de succes, oferind produse profesionale și servicii de înfrumusețare de cea mai bună calitate: Bruno Vassari, Label M, Chi, Kardashian, Paese, Pevonia, Eximia etc. Mai multe pe www.beautyone.ro

Ioana Flora

Ioana Flora

Și nu în ultimul rând, #ColorOneCoffee, un concept inedit de cafenea, food bar și coffee shop din zona Cotroceni a Bucureștiului.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Bars