Connect
To Top

The Shadow by Alexandra Calafeteanu, pe catwalk-ul Avanpremiere18

Inspirandu-se din natură unde lumina caldă aruncă umbre reci, în timp ce lumina rece proiectează umbre calde, prin colecția The Shadow, Alexandra Calafeteanu pune viața față în față cu propriile-i umbre.

Folosind materialul solat, a cărui textura futuristă se frânge în mai multe forme, piesele vestimentare au căpătat consistență și în același timp versatilitate, textura avangardistă revenind ușor la forma sa inițială.

Materialul solat folosit pentru volanele generoase sub diverse forme, cu umbre în nuanțe complementare materialului, și organza, în dungi ce au pus în valoare mânecile supradimensionate reprezintă texturile cheie ale colecției The Shadow.

Corsetele, rochiile cu mâneci supradimensionate, pantalonii evazați cu talie înaltă și jachetele dramatice au fost răsfățate de umbrele de intensități diferite ale materialelor negre, gri și albe. Accesorizate de inspiratele beltbegs de la Wildinga, ținutele create de Alexandra Calafeteanu au reușit o incursiune prin toate etapele prin care trece femeia actuală, evidențiindu-i intensitatea ce îi acaparează fiecare trăire: inocența, maturitatea, curajul, fronda, revolta, sex appeal-ul, caracterul dominator, dar și vulnerabilitatea.

Viața însăși are multe nuanțe, tocmai pentru că are lumină, iar The Shadow by Alexandra Calafeteanu a pus lumina pe formele potrivite, comunicând astfel complexitatea feminină proiectată în zeci de nuanțe și intensități.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fashion