Connect
To Top

Top device-uri mobile

Ai tot timpul contact cu el, este indispensabil si extrem de necesar. Vorbesc despre telefonul tau mobil, cel fara de care este greu sa mai traim in ziua de azi. Zilnic, 24 de ore din 24, dispozitivele electronice ne stau la dispozitie si ne usureaza viata. Usor de accesat si mereu la indemana device-urile noastre mobile au, la randul lor, nevoie de un tunning. Astazi vorbim despre 5 chestii care ne pot duce mobilul la urmatorul nivel.

  1. Lentila smart: un dispozitiv care iti transforma telefonul in aparat foto. Cu ajutorul lentilei profesionale pentru smartphone Vetter şi a unui selfie stick telefonul tău poate deveni cel mai bun aparat foto. Produsele sunt gândite să completeze inteligent dispozitivele tale mobile. Poti avea poze de o calitate superioare, facute de telefonul tau smart, fara sa investesti bani multi in aparatura profesionala.
  2. Boxa multifunctionala Isphere: cu un telefon care are Bluetooth puteti controla dispozitivul doar cu atingerea unui deget. Are un microfon incorporat asa ca puteti raspunde apelului cu ajutorul butonului tactil. Boxa vetter elimina zgomotul, asigura protectie impotriva intreruperilor si ofera cea mai buna calitate prin bluetooth.
  3. Huse cool: au un design atractiv, placut la atingere, cu o aderenta de exceptie. Fabricata dintr-un material de calitate, husa vetter protejeaza smartphone-ul impotriva zgarieturilor si prafului iar marginile ridicate asigura protectia ecranului.
  4. Magnetic car holder: ati scapat de stresul de a tine telefonul in mana, in timp ce conduceti. Il puteti instala in doar cateva secunde si veti avea un dispozitiv hands free perfect. Device-ul vetter este compatibil cu majoritatea smart phone-urilor si merge la aproape orice tip de grila de ventilatie auto.
  5. IStand Pro Multi-Angle Desk Stand: un device care va permite sa cititi, fara efort, vizionarea de filme sau discutii in sistem de videoconferinta. Dispozitivul are un design pliabil pentru a fi usor de transportat si depozitat. Este compatibil cu toate tipurile de Smartphone, e-readere, tablete, iPad-uri, iPhone, IPod-uri, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Google Nexus, LG Series.

Fie ca alegi o husă colorata sau o baterie externă puternică, ca iti tunezi telefonul cu o lentilă profesionala sau cu o boxa care îţi redă muzică la cea mai bună calitate, accesoriile pot da o nouă viaţă telefonului tău. Detalii despre aceste produse cool gasiti pe www.vetter.ro

15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Lifestyle