Connect
To Top

Un altfel de 8 Martie. Sarbatoare pentru toate femeile

Acum cateva zile am aflat de la Irina Mohora de o campanie foarte frumoasa, initiativa a Asociatiei Zambetul Ingerilor, la care s-au implicat, in timpul liber, angajatii Carrefour.

Pentru ca  8 martie este Ziua Internationala a Femeii, Asociatia Zambetul Ingerilor si-a propus ca  fiecare femeie sa fie sarbatorita indiferent de varsta, religie, statut sau mediul social din care provine. Sa primeasca flori poate fi un lucru banal pentru anumite doamne, dar pentru  altele, o simpla floare face cat toate buchetele din lume.

10

Cei de la Zambetul Ingerilor alaturi de Carrefour Romania nu au uitat de cele mai putin norocoase dinte noi. In cadrul campaniei de prevenire a cersetoriei “Sendvisul de la miezul noptii”  pe langa alimentele oferite seara de seara, au avut parte de o surpriza. Toate femeile care au fost prezente la  punctul de distributie al asociatiei au primit flori si haine noi.

De trei ani, in fiecare noapte, Asociatia Zambetul Ingerilor alaturi de partenerii campaniei, distribuie alimente oamenilor nevoiasi iar printre voluntarii asociatiei se numara si angajati Carrefour. Dupa o zi de munca, din proprie initiativa, ei vin la punctul de distributie si impart alimente celor nevoiasi.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Events