Connect
To Top

WanderLust, colecţia SS 2016 by Claudia Rawlings

Creatoarea de modă Claudia Rawlings a lansat colecţia de primăvară-vară 2016, WanderLust – o invitaţie inedită într-o vacanţă exotică. Atmosfera somptuasă a fost întregită de concertul Nico şi de momentul artistic susţinut la vioară electrică de Graziella.

Vedete, fashion editori, jurnalişti din presa glossy şi mondenă, stilişti, fashion & beauty bloggers, iubitori ai modei şi ai călătoriilor cu stil s-au adunat aseară la Palatul Cesianu Racoviţă, la Galeria de artă Artmark, păşind, pentru câteva ore, către o destinaţie exotică: WanderLust – târămul în care i-a transpus noua colecţie exuberantă, veselă şi plină de culoare a creatoarei Claudia Rawlings.

f2

Claudia Pavel, Simona Dragomir, Florentina Opriş, Ianna Novac, Dana Luţu, Dezbracatu’, alături de protagonistele emisiunii “Dreptul la fericire” de la Happy Channel au intrat în jocul de-a vacanţa fashion inedită, într-o atmosferă stylish si relaxată.

“La bază a stat visul meu de a face o colecţie care să spună povestea unui globetrotter în destinaţii exotice. De ce WanderLust? Wanderlust este un termen nou apărut, care defineste dorinţa irezistibilă de a explora, de a străbate lumea în lung şi-n lat. Mi-am definit colecţia prin acest nume special, ca o tribut adus femeii moderne, care iubeşte să călătorească – mult, dar, mai ales, cu cât mai mult stil.”, ne dezvăluie Claudia Rawlings conceptul colecţiei create pentru primăvară-vară 2016.

Colecţia de primăvară-vară 2016 WanderLust by Claudia Rawlings încapsulează toate piesele vestimentare pe care care trebuie să le iei cu tine când pleci către o destinaţie exotică. De la jachetele parka, realizate în stilul propriu, la boyfriend jeans, eşarfe ample, cu imprimeuri florale şi şorturi din denim ori salopete scurte şi vaporoase, toate se regăsesc în garderoba de vacanţă pe care Claudia Rawlings o propune, vara aceasta.Pentru zilele relaxate pe plajă ori pe un yacht în Caraibe sau pentru plimbările la apus pe malul mării, creatoarea a gândit ţinute lejere, fluide, precum deux-piece-urile, cu cămaşă sau top şi pantaloni pyjama cut, în tendinţele acestui sezon.

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Events